[Mayan EDMS: 1420] Mayan EDMS VM (2.1.3-1) network settings??

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

[Mayan EDMS: 1420] Mayan EDMS VM (2.1.3-1) network settings??

Nico
Hi guys

Just bought the basic VM because it sounded like a great idea: get the whole thing ready to play around with for just $15.
Sadly, the VM won't get an IP and I am a bit stuck...don't know if the problem is in Oracle Virtual Box Manager oder the VM itself.
After the VM boots it stops on this screen:


These are the network settings:


I know the adapter is the correct one...can anybody point me in the right direction?



--

---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Mayan EDMS" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

[Mayan EDMS: 1421] Re: Mayan EDMS VM (2.1.3-1) network settings??

Nico
Seems to be an Win10 issue...I have got it running with a host-only adapter now. I hope mayan dosnt need to connect to the internet...

On Friday, August 12, 2016 at 6:24:07 PM UTC+2, Nico wrote:
Hi guys

Just bought the basic VM because it sounded like a great idea: get the whole thing ready to play around with for just $15.
Sadly, the VM won't get an IP and I am a bit stuck...don't know if the problem is in Oracle Virtual Box Manager oder the VM itself.
After the VM boots it stops on this screen:

<a href="https://lh3.googleusercontent.com/-6Z9N1stuFBU/V633WExX5kI/AAAAAAAAAMg/-An_I9pXwoU46aac2ZI_MQ4ylOiKLlEswCLcB/s1600/vm_1.JPG" style="margin-left:1em;margin-right:1em" target="_blank" rel="nofollow" onmousedown="this.href=&#39;https://lh3.googleusercontent.com/-6Z9N1stuFBU/V633WExX5kI/AAAAAAAAAMg/-An_I9pXwoU46aac2ZI_MQ4ylOiKLlEswCLcB/s1600/vm_1.JPG&#39;;return true;" onclick="this.href=&#39;https://lh3.googleusercontent.com/-6Z9N1stuFBU/V633WExX5kI/AAAAAAAAAMg/-An_I9pXwoU46aac2ZI_MQ4ylOiKLlEswCLcB/s1600/vm_1.JPG&#39;;return true;">


These are the network settings:


<a href="https://lh3.googleusercontent.com/-_tyWF0wc3co/V633wo-gXnI/AAAAAAAAAMk/e4mjJ9kbNTc_zDUo2g19jlrNiXZdJnvbwCLcB/s1600/vm_2.JPG" style="margin-left:1em;margin-right:1em" target="_blank" rel="nofollow" onmousedown="this.href=&#39;https://lh3.googleusercontent.com/-_tyWF0wc3co/V633wo-gXnI/AAAAAAAAAMk/e4mjJ9kbNTc_zDUo2g19jlrNiXZdJnvbwCLcB/s1600/vm_2.JPG&#39;;return true;" onclick="this.href=&#39;https://lh3.googleusercontent.com/-_tyWF0wc3co/V633wo-gXnI/AAAAAAAAAMk/e4mjJ9kbNTc_zDUo2g19jlrNiXZdJnvbwCLcB/s1600/vm_2.JPG&#39;;return true;">

I know the adapter is the correct one...can anybody point me in the right direction?



--

---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Mayan EDMS" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
Loading...